www.horecainnovatiegroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

19 mrt 2020: Foodservice Homies Netwerkevenement en Inspiratiemiddag

19 mrt 2020: Foodservice Homies Netwerkevenement en Inspiratiemiddag

Donderdag 19 maart is Horeca Innovatie Groep de gastlocatie van het Foodservice Homies Netwerkevenement en Inspiratiemiddag. Gastsprekers Marcus Pieters van Makro Nederland en Lucas Roskam van Leen Menken Foodservice vertellen hun inspirerende verhaal. Daarnaast komen verschillende toffe Foodservice StartUps aan het woord met hun pitch. 
Kijk voor meer informatie over dit event en aanmelden bij Foodservice Homies op https://www.foodservicenetwerk.nl/foodservice-homies-netwerk-en-inspiratiemiddag-maart-2020/