www.horecainnovatiegroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Verrijk uw vegetarische barbecuekennis: gratis Masterclass Vegetarische Slager 9 maart

Verrijk uw vegetarische barbecuekennis: gratis Masterclass Vegetarische Slager 9 maart

De Vegetarische Slager maakt vegetarisch vleesch voor en door vleesliefhebbers. De grootste voedselrevolutie aller tijden! Laat u inspireren tijdens de gratis Josper Masterclass ‘Vegetarisch barbecueën’ op maandag 9 maart 2020 tijdens de Nationale Week Zonder Vlees (www.weekzondervlees.nl).

Vegetarisch en vegan zijn trends in de horeca waar men niet meer omheen kan. Het is geen hype meer, maar een verrijking van uw menukaart. Meld u snel aan, want de plaatsen zijn beperkt. Aanmelden kan via de website onder Inspiratiesessies.

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op via tel. 0161 234 868 of info@horecainnovatiegroep.nl.
Deze masterclass wordt u aangeboden door Horeca Innovatie Groep en samenwerkingspartners en heeft een waarde van € 75,- p.p. Per aanmelding zijn er maximaal 2 plaatsen beschikbaar.