www.horecainnovatiegroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Inspiratie opdoen in 2020? Schrijf je nu in!

Inspiratie opdoen in 2020? Schrijf je nu in!

Voor Horeca Innovatie Groep is een horecaconcept een beleving. De apparatuur moet passend zijn bij het concept, maar nog belangrijker is dat het totaalgevoel klopt. Door advies over de juiste apparatuur, die zorgt voor efficiëntie, consistentie en kwaliteit, in combinatie met goede producten, product- en machinetraining voor medewerkers, een service die net even verder gaat en het delen van onze passie, maakt Horeca Innovatie Groep dit gevoel compleet. Wij adviseren, denken mee, zijn kritisch en eerlijk en laten je zelf ervaren wat de beste opties zijn voor jouw horecaconcept. 

Meld je aan
Wil je zelf eens dat totaalgevoel en die beleving ervaren? Meld je dan aan voor een van de Inspiratiesessies of Masterclasses in 2020! Dat kan hier! Deze events vinden plaats in het Josper Experience Center van Horeca Innovatie Groep in Hulten (NB). We zien je graag in 2020!


Josper Inspiratiesessie
27 januari 11.00- 15.00 uur 4 februari 10.00 - 14.00 uur
10 februari 11.00 - 15.00 uur
18 februari 10.00 - 14.00 uur

Josper Thema Masterclass
2 maart ‘Als een vis in het water ‘
16 maart ‘De vegetarische slager ‘
30 maart ‘BBQ on the beach’