www.horecainnovatiegroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Meld nu aan voor de Masterclass Speed up your beachhouse!

Meld nu aan voor de Masterclass Speed up your beachhouse!

De Formule 1 komt niet alleen naar de kust van Zandvoort in 2020...

Loopt uw keuken al op rolletjes of mag er nog meer snelheid en efficiëntie aan worden toegevoegd om helemaal klaar te zijn voor een druk zomerseizoen? Ontdek hoe het nieuwe concept ‘Smart Cooking’ ervoor zorgt dat ieder gerecht binnen 15 minuten op tafel staat! Wij laten u zien dat het onmogelijke mogelijk is. Bereid gerechten consistent op topsnelheid door efficiënte en snelle apparatuur in een compacte keuken met een perfecte timing.
Laat u inspireren tijdens de Masterclass ‘Speed up your Beachhouse’ op maandag 25 november 2019 of dinsdag 3 december 2019. De plaatsen zijn beperkt, dus meld u snel aan via info@horecainnovatiegroep.nl. Per aanmelding zijn er maximaal 2 plaatsen beschikbaar.

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact met ons op via tel. 0161-234868 of info@horecainnovatiegroep.nl. Deze masterclass wordt u aangeboden door Horeca Innovatie Groep en alle samenwerkende partners en heeft een waarde van € 75,- p.p.