www.horecainnovatiegroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Horeca Innovatie Groep introduceert de nieuwste ovenserie van Eloma: de nieuwe compacte Joker!

Horeca Innovatie Groep introduceert de nieuwste ovenserie van Eloma: de nieuwe compacte Joker!

Eloma is één van de meest toonaangevende producenten van hoogwaardige combisteamers en bakovens. Sinds bijna 2 jaar is Horeca Innovatie Groep de trotse importeur van Eloma en is dit merk een belangrijk deel binnen ons assortiment van innovatieve en kwalitatieve producten. De nieuwe Joker, in al zijn compacte variaties, sluit daar perfect op aan!

De nieuwe, compacte Joker van Eloma wordt tijdens de HOST in Milaan op 18 oktober voor het eerst aan het publiek gepresenteerd en is dé innovatie op het gebied van compacte ovens. Modulariteit, flexibiliteit en design zijn, naast functionaliteit en bedieningsgemak, de speerpunten van deze ovenserie en zorgen voor een unieke gebruikerservaring. De nieuwe Joker kan worden ingezet als een convectieoven, bakoven of combisteamer en biedt daarbij meer dan een standaardoplossing, in de vorm van maatwerk. Voor ieder gebruik en bereidingswijze is de perfecte oplossing beschikbaar.