www.horecainnovatiegroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Josper

Een Josper is een elegante combinatie tussen grill en oven in één apparaat met een uniek design van een gesloten barbecue welke puur op 100% houtskool werkt. Enorm geprezen door steak houses, grillrooms, tapas-restaurants, bistro's, eetcafés, foodhallen, cateraars, Michelin sterrenrestaurants en traditionele restaurants.

De Josper is een innovatie op het gebied van barbecueën. Een indoor barbecue, waarmee u het hele jaar door kunt grillen en koken op houtskool. Met de Josper wordt een unieke smaakbeleving gecreëerd. Sappig geroosterd vlees, pizza’s met originele houtsmaak of huisgemaakte desserts: de mogelijkheden zijn eindeloos.
 De Josper is een garantie voor betere kwaliteit, hogere snelheid en minder verbruik van houtskool ten opzichte van een open barbecue. Duurzaamheid, technologie, techniek en traditie maken van de Josper een uniek apparaat op de huidige markt. Door het mooie design en de uitvoering in diverse trendy kleuren is de Josper bovendien een aanwinst in uw keuken. Heeft u een open keuken? Dan staat de Josper centraal in uw zaak en zorgt het voor een beleving bij uw gasten.

Door het gebruik van diverse niveaus in de BBQ-oven zijn veel kooktechnieken mogelijk. Van grillen en braseren tot stoven. Door het gesloten circuit heeft u minder verbranding van de producten. Het luchtstroomsysteem zorgt ervoor dat u de juiste temperatuur kunt kiezen voor uw werkgemak.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN JOSPER EN WAT IS HET ONDERSCHEID?
OPTIMALE RESULTATEN MET ALLE VOEDINGSMIDDELEN: de hoge werktemperatuur maakt het geschikt voor grillen en roosteren waardoor uw product op de juiste wijze wordt bereid.
BETERE KWALITEIT BIJ HET ROOSTEREN: het geeft de unieke smaak van houtskool, een unieke textuur en sappigheid bij alle producten.
SNELLER: 35% sneller dan een open barbecue.
DUBBELE FUNCTIE OVENGRILL: twee apparaten in één.
MINDER VERBRUIK VAN HOUTSKOOL: ongeveer 40% minder dan bij een open barbecue.
VERMINDERT in grote mate de vlammen waardoor wordt voorkomen dat het eten droog of verbrand is.
BETERE WERKOMGEVING: het zorgt er voor dat de kok niet voortdurend wordt blootgesteld aan de hitte van de barbecue.
BETERE HYGIËNE: de as wordt in een bak verzameld, in een gesloten ruimte aan de binnenkant.
BETERE KLANTENSERVICE: we beschikken over een heel netwerk van officiële dealers en adviserende koks door geheel Nederland en België om hulp te bieden bij het in gebruik stellen, het geven van raad en de service na verkoop.
INSPIRATIESESSIES: in ons inspiratiecentrum in Hulten organiseren we iedere maandag sessies om u kennis te laten maken met de Josper. Meld u hier aan.

Wilt u meer weten over de producten van Josper?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Horeca Innovatie Groep staat voor u klaar.